Om maleriene

Om maleriene

Maleriene er alle originaler, ofte abstrakte, og kan ha figurative elementer innimellom. Jeg maler motiver som skifter mellom ro, kaos, kontrast, balanse, dybde, og detaljer som kan engasjere betrakteren.Materialer
Jeg ønsker alltid å levere det beste av kvalitet og vet hva levende treverk kan gjøre, hvor sterkt ett lerret er, og hvor mye malingens kvalitet betyr, og hva pigmenter kan gjøre på et maleri så derfor...

De fleste maleriene er malt med akryl på kvalitetslerret, og de lakkeres/ferniss/uvbeskyttelse med Lascauxprodukter som smøres på, og signeres før de sendes herifra.


Rammene lerret er spent opp på er av høy kvalitet og nordisk treverk med dybde mellom 2-4 cm. Kantene males ofte hvite, sorte, eller i maleriets farger. De fleste maleriene har også oppheng med plastbelagt wire, og kan henges rett på vegg.


Lerret bruker jeg kvalitetslerret i bomull/lin eller linblanding.


Teknikker jeg burker er høyt pigmentert akrylmaling, og benytter mye AmsterdamExpert, Amsterdam, og Goldens ulike malinger. Andre malerier er laget i mixed media også med høy kvalitet disse er ei salig blanding av mye, da enten med naturlig struktur som jeg lager selv, eller noen også med powertexprodukter, eller andre medium i ulike blandingsteknikker. Redskaper som jeg ofte bruker er pensel, svamp, silkepapir, malekniv mm.


Pasteller Pastellkritt tegninger lages på grovt kvalitetspapir med panpasteller, kritt og blyanter i god kvalitet. (Disse maleriene må innrammes bak glass)


Jeg gjør også oppmerksom på at det kan være fargeforskjeller, fra det du ser på skjermen til den enkelte vare. Oppløsningen på din pc og mitt kamera kan gjøre forandringer av fargene. Jeg gjør alltid mitt beste for å vise fargene så riktige som mulig.

Back to blog