Når avstanden blir for stor til å komme å se maleriene

Når avstanden blir for stor til å komme å se maleriene

Mange av mine kunder bor langt unna. Norge er et langt land med store avstander, så jeg har forsøkt å kunne få vise maleriene mest mulig realistisk i forhold til der maleriet skal henge. Så derfor, kan jeg...

Jeg kan gi deg digital visning.
Hvis du ønsker å se hvordan maleriet vil se ut i ditt rom og omgivelser, kan du sende meg ett bilde av veggen der du ønsker maleriet skal henge. Så monterer jeg maleriet i rommet hjemme hos deg digitalt.

Du får da en digital visning på hvordan bildet passer inn i akkurat ditt miljø.

Besøk
Bor du i nærheten og ønsker å komme å se maleiene live så kan du det.
Send meg en melding i kontaktskjema, så kan vi avtale tid til dette. De fleste maleriene befinner seg her i tønsbergområdet.

Back to blog