bestillingsmaleri

Bestillingskunst / Commission

Ønsker du deg et personlig og tilpasset maleri på veggen din?

Slik gjør du om du ønsker bestille et abstrakt maleri?

Jeg elsker å tilby muligheten til å lage et unikt skreddersydd abstrakt maleri eksklusivt for deg.

Hvis du liker et maleri fra samlingen min som ble solgt før du fikk bestilt, og som nå ikke lenger er tilgjengelig, eller hvis du ønsker å kombinere din egen idé eller inspirasjon med forskjellige elementer fra mine kunstverk. Dette er selvfølgelig ikke påkrevd, men mer en hjelp til å tydeliggjøre hva slags maleri du ser for deg.

Hvordan gjør vi dette?  Tidsramme og beataling

I den første kontakten vil vi bli enige om størrelse, stil, fargepalett, og eventuelt tekstur. Vennligst inkluder ett eller flere bilder fra mine tidligere malerier som du resonnerer med. Alle disse detaljene vil bli brukt til å lage et tilbud til deg.

I løpet av prosessen blir det sendt oppdateringer med bilder, og tilbakemeldinger fra deg blir innarbeidet i arbeidet. Når verket nærmer seg ferdig, vil du få tilsendt nærbilder av verket via mail, for gjennomgang og godkjenning.

Tidsrammen for maleriet er vanligvis mellom 2-4 uker, avhengig av arbeidsmengden.

Maleriet kan sendes forsikret med Posten norge over hele Norge. Med norgespakken godt innpakket, slik at det blir levert trygt til ditt hjem.


Betaling
Et ikke-refunderbar depositum på 50% av totalbeløpet må betales før avtalen. Etter at bestillingen er fullført, blir de resterende 50% forespurt ved ferdigstillelse.

Hvis du er interessert, vennligst ta kontakt, og jeg vil komme tilbake til deg så snart som mulig.
Benytt deg av kontakt skjema i menyen over og oppgi epost og eller telefon.

Back to blog