Om Beate


Min utkoblingsfase er og blir lerret, pensel og akrylmaling, og min lidenskap er å lage unike kunstverk som kan glede både meg selv og andre.


Mitt navn er Beate, jeg er født i Tromsø, bor nå utenfor Tønsberg. Kunstnerreisen min startet i ung alder inspirert av min far som malte oljemalerier, og av egen kreativitet. Jeg har tegning, form og farge, grafisk design, jobbet i blomsterbrasnjern og helsevesnet, strikkedesigner, og har tatt en rekke kurs innen maling, gjort egen forskning/erfaring på faget. Lager også smykker og designer strikkeoppskrifter, derfor på denne nettsiden finner du alle kategoriene.For å avtale besøk eller om du har spørsmål:

Ring meg, eller send melding under fanen "kontakt" eller send en epost. Mobil og epost finner du nederst her på siden. Hører gjerne fra deg.Om maleriene

Bildene er ofte abstrakte og skifter mellom ro, kaos, kontrast, balanse, dybde, og detaljer som kan engasjere betrakteren.


Malingen gir meg glede og ro. Den gleden forsterkes også når noen blir berørt av det jeg maler, og jeg kan være med å bidra til å gi glede i hverdagen til andre. Mitt ønske er å kunne formidle noe til deg, og gi deg det lille ekstra på dine vegger.


Jeg maler intuitivt der vegen blir til mens jeg går. Jeg blander ofte flere teknikker for å få frem følelser, stemninger og struktur i maleriene.

Maleriene kan være med motiv, abstrakte eller bare lek med farger. Inspirasjonen henter jeg fra naturen, farger, former, dikt, musikk, stemninger og følelser.


Materialer

De fleste maleriene er malt med akryl på kvalitetslerret, og de lakkeres og signeres før de sendes herifra. Av lerret bruker jeg bomull eller lin oppsprent på rammer. Andre malerier er laget i mixed media, da enten med struktur, eller blandingsteknikker.


Dybden på maleriene er mellom 1,6-4 cm, og kantene er også ofte malte hvite, sorte eller i maleriets farger. De fleste maleriene har også oppheng med plastbelagt wire.

Jeg gjør også oppmerksom på at det kan være fargeforskjeller, fra det du ser på skjermen til den enkelte vare. Oppløsningen på din pc og mitt kamera kan gjøre forandringer av fargene. Jeg gjør alltid mitt beste for å vise fargene så
riktige som mulig.


Malerier med verdi over kr. 2000,- er inkl. 5% kusntavgift, ev. frakt kommer i tillegg.


Forsendelser

Forsvarlig innpakket i bobleplast, papp og med gråpapir rundt som er merket med forsiktiglapper på, slik at maleriet ikke skal skades i forsendelser. Sjekk alltid at pakningen ikke er skadet før du åpner det. 


Maleriene mine er nå spredt rundt omkring i hele Norge og deler av skandinavia noe jeg setter stor pris på

Bor du utenfor norge så ta også gjerne kontakt, så fikser vi det manuelt med frakter og slikt.

Takk for at du tar deg tid til å besøke siden min