Om Beate & Maleriene


Min utkoblingsfase er og blir lerret, pensel og akrylmaling, og min lidenskap er å lage unike kunstverk som kan glede både meg selv og andre.


Mitt navn er Beate, jeg er født i Tromsø, bor nå utenfor Tønsberg. Kunstnerreisen min startet i ung alder inspirert av min far som malte oljemalerier, og av egen kreativitet. Jeg har tegning, form og farge, grafisk design, jobbet i blomsterbrasnjern og helsevesnet, strikkedesigner, og har tatt en rekke kurs innen maling, gjort egen forskning/erfaring på faget.


Bildene er ofte abstrakte og skifter mellom ro, kaos, kontrast, balanse, dybde, og detaljer som kan engasjere betrakteren.


Malingen gir meg glede og ro. Den gleden forsterkes også når noen blir berørt av det jeg maler, og jeg kan være med å bidra til å gi glede i hverdagen til andre. Mitt ønske er å kunne formidle noe til deg, og gi deg det lille ekstra på dine vegger.


Jeg maler intuitivt der vegen blir til mens jeg går. Jeg blander ofte flere teknikker for å få frem følelser, stemninger og struktur i maleriene.

Maleriene kan være med motiv, abstrakte eller bare lek med farger. Inspirasjonen henter jeg fra naturen, farger, former, dikt, musikk, stemninger og følelser.


Maleriene mine er nå spredt rundt omkring i hele Norge..For å avtale besøk eller om du har spørsmål:

Ring meg, eller send melding under fanen "kontakt" eller send en epost. Mobil og epost finner du nederst her på siden. Hører gjerne fra deg.Om maleriene


Materialer

De fleste maleriene er malt med akryl på kvalitetslerret, og de lakkeres og signeres før de sendes herifra. Av lerret bruker jeg bomull eller lin oppsprent på rammer. Andre malerier er laget i mixed media, da enten med struktur, eller powertex.


Dybden på maleriene er mellom 1,6-4 cm, og kantene er også ofte malte hvite, sorte eller i maleriets farger. De fleste maleriene har også oppheng med plastbelagt wire.

Jeg gjør også oppmerksom på at det kan være fargeforskjeller, fra det du ser på skjermen til den enkelte vare. Jeg gjør alltid mitt beste for å vise fargene så
riktige som mulig.


Malerier med verdi over kr. 2000,- er inkl. 5% kusntavgift, ev. frakt kommer i tillegg.


Forsendelser til

🇳🇴 Norge med Svaldbard og Jan Mayen

🇩🇰 Danmark

🇸🇪 Sverige


Kan sendes til: Norge, Sverige, Danmark, Svaldbard og Jan Mayen
Maleriene som sendes blir sendt som norgespakker med sporing og forsikring ved forsendelser til Norge, Svaldbard og JanMayen. Pakkene til Sverige og Danmark sendes som pakker til Europa.


Forsvarlig innpakket i bobleplast, papp og med gråpapir rundt som er merket med forsiktiglapper på, slik at maleriet ikke skal skades i forsendelser. Sjekk alltid at pakningen ikke er skadet før du åpner det.