Om maleriene

Om maleriene


Maleriene er alle originaler, ofte abstrakte, og kan ha figurative elementer innimellom. Jeg maler motiver som skifter mellom ro, kaos, kontrast, balanse, dybde, og detaljer som kan engasjere betrakteren.Materialer

Jeg ønsker alltid å levere det beste av kvalitet og vet hva levende treverk kan gjøre, hvor sterkt ett lerret er, og hvor mye malingens kvalitet betyr, og hva pigmenter kan gjøre på et maleri så derfor...

De fleste maleriene er malt med akryl på kvalitetslerret, og de lakkeres/ferniss/uvbeskyttelse med Lascauxprodukter som smøres på, og signeres før de sendes herifra.


Rammene lerret er spent opp på er av høy kvalitet og nordisk treverk med dybde mellom 2-4 cm. Kantene males ofte hvite, sorte, eller i maleriets farger. De fleste maleriene har også oppheng med plastbelagt wire, og kan henges rett på vegg.


Lerret bruker jeg kvalitetslerret i bomull/lin eller linblanding.


Teknikker jeg burker er høyt pigmentert akrylmaling, og benytter mye AmsterdamExpert, Amsterdam, og Goldens ulike malinger. Andre malerier er laget i mixed media også med høy kvalitet disse er ei salig blanding av mye, da enten med naturlig struktur som jeg lager selv, eller noen også med powertexprodukter, eller andre medium i ulike blandingsteknikker. Redskaper som jeg ofte bruker er pensel, svamp, silkepapir, malekniv mm.


Pasteller Pastellkritt tegninger lages på grovt kvalitetspapir med panpasteller, kritt og blyanter i god kvalitet. (Disse maleriene må innrammes bak glass)


Jeg gjør også oppmerksom på at det kan være fargeforskjeller, fra det du ser på skjermen til den enkelte vare. Oppløsningen på din pc og mitt kamera kan gjøre forandringer av fargene. Jeg gjør alltid mitt beste for å vise fargene så riktige som mulig.Forsendelser


Innpakking

Når maleriet skal sendes er det forsvarlig innpakket i bobleplast, papp og med gråpapir rundt som er merket med forsiktiglapper på, slik at maleriet ikke skal skades i forsendelser. Sjekk alltid at pakningen ikke er skadet ved mottagelse.


Forsendelser - Frakt - Alltid rask levering

Frakt beregnes i kassa. Alle forsendelser av maleriene går som Norgespakke med sporing og forsikring. For store malerier kommer det et volumtillegg ekstra på frakten.
Forsendelser av smykker sendes som brevpost/pakkepost etter postens takster.

Forsendelser av digitale produkter sendes til oppgitt epost, og har derfor ingen frakt, rett etter kjøp.


Hente selv?

Om du ønsker å hente maleriet selv, og unngå frakten kan du det - og da får du samtidig se maleriet live. Det samme gjelder også smykker.


Det du må gjøre da er å sende meg ei melding til epost for å avtale:
webshop@beasgalleri.no

eller benytt kontaktskjema du finner over i toppmenyen, for å avtale tidspunkt.


Betaling:
I nettbutikken kan du velge mellom å betale med bankkort, klarna eller paypal. Ønsker du hente varer her kan betaling også skje med vipps.
Ved kjøp, vil du motta en ordrebekreftelse herifra til din epost.


Malerier med verdi over kr. 2000,- er inkl. 5% kusntavgift, ev. frakt kommer i tillegg.


Maleriene mine er nå spredt rundt omkring i hele Norge og deler av skandinavia, noe jeg setter stor pris på

Bor du utenfor norge så ta også gjerne kontakt, så fikser vi det manuelt med frakter og slikt.

Takk for at du tar deg tid til å besøke siden min - håper du finner noe du liker.


NB! Forbeholder meg retten til å reprodusere, lage kunsttrykk, trykk på produkter, postkort, illustrasjoner etc. av mine malerier, det være seg maleriet i sin helhet, eller utsnitt av maleri.