Om Beate
beasgalleri akrylkunst

Om Beate


beasgalleri

Min utkoblingsfase er og blir lerret, pensel og akrylmaling, og min lidenskap er å lage unike kunstverk, som kan glede både meg og andre med.


Mitt navn er Beate, jeg er født i Tromsø, bor nå utenfor Tønsberg. Jeg er en autoditakt kunstner. Kunstnerreisen min startet i ung alder inspirert av min far som malte oljemalerier. Jeg har alltid tegnet eller malt, og tar ofte kurs for et kunstnerisk fellesskap.


Vedsiden av kunsten lager jeg en del strikkedesign, og smykker. Derfor på denne nettsiden finner du alle kategoriene.


Mitt atelier har jeg her hjemme, og maleriene er trygt forvart ett annet sted.


Jeg maler som oftest intuitivt, der vegen blir til mens jeg går, jeg forsøker å tematisere  lyset, atmosfærer og stemninger. Inspirasjonen henter jeg fra naturen, følelser, farger, former, dikt, musikk mm. I maleriene bruker jeg ulike teknikker for å få fram inntrykk, stemning og struktur.


Malingen gir meg indre glede og ro. Den gleden forsterkes også når noen blir berørt av det jeg maler, og jeg kan være med å bidra til å gi glede i hverdagen til andre. Mitt ønske er å kunne formidle noe til deg, og gi deg det lille ekstra på dine vegger.


Ønsker å se min kunst så er du hjertelig velkommen til det. For å avtale besøk eller om du har andre spørsmål:

Ring meg, send ei melding under fanen "kontakt" eller send en epost (PS - alltid enklest på mail). Mobil og epost finner du nederst her på siden.

Hører gjerne fra deg.