Om
beasgalleri akrylkunst

Om Beate


Min utkoblingsfase er og blir lerret, pensel og akrylmaling, og min lidenskap er å lage unike kunstverk, som kan glede både meg og andre med.


Mitt navn er Beate, jeg er født i Tromsø, bor nå utenfor Tønsberg. Jeg er en autoditakt kunstner, og kunstnerreisen min startet i ung alder inspirert av min far som malte oljemalerier. Jeg har alltid tegnet eller malt, vedsiden av kunsten lager jeg en del strikkedesign og lager smykker. Derfor på denne nettsiden finner du alle kategoriene.

Mitt atelier har jeg her hjemme, om du ønsker å se min kunst så er du hjertelig velkommen til det.


For å avtale besøk eller om du har andre spørsmål:

Ring meg, send ei melding under fanen "kontakt" eller send en epost. Mobil og epost finner du nederst her på siden. Hører gjerne fra deg.Om maleriene mine

Maleriene er alle originaler, ofte abstrakte, og kan ha figurative elementer innimellom. Jeg maler motiver som skifter mellom ro, kaos, kontrast, balanse, dybde, og detaljer som kan engasjere betrakteren.


Jeg maler som oftest intuitivt der vegen blir til mens jeg går, jeg søker etter lyset, atmosfærer og stemninger. Inspirasjonen henter jeg fra naturen, farger, former, dikt, musikk mm. Mange av maleriene har jeg også lagt på struktur for å forsterke inntrykket.


Malingen gir meg indre glede og ro. Den gleden forsterkes også når noen blir berørt av det jeg maler, og jeg kan være med å bidra til å gi glede i hverdagen til andre. Mitt ønske er å kunne formidle noe til deg, og gi deg det lille ekstra på dine vegger.


NB! Forbeholder meg retten til å reprodusere, lage kunsttrykk, trykk på produkter, postkort, illustrasjoner etc. av mine malerier, det være seg maleriet i sin helhet, eller utsnitt av maleri.Materialer

Jeg ønsker alltid å levere det beste av kvalitet og vet hva levende treverk kan gjøre, hvor sterkt ett lerret er, og hvor mye malingens kvalitet betyr, og hva pigmenter kan gjøre på et maleri så derfor...

De fleste maleriene er malt med akryl på kvalitetslerret, og de lakkeres/ferniss/uvbeskyttelse med Lascauxprodukter som smøres på, og signeres før de sendes herifra.


Rammene lerret er spent opp på er av høy kvalitet og nordisk treverk med dybde mellom 2-4 cm. Kantene males ofte hvite, sorte, eller i maleriets farger. De fleste maleriene har også oppheng med plastbelagt wire, og kan henges rett på vegg.


Lerret bruker jeg kvalitetslerret i bomull/lin eller linblanding.


Teknikker jeg burker er høyt pigmentert akrylmaling, og benytter mye AmsterdamExpert, Amsterdam, og Goldens ulike malinger. Andre malerier er laget i mixed media også med høy kvalitet disse er ei salig blanding av mye, da enten med naturlig struktur som jeg lager selv, eller noen også med powertexprodukter, eller andre medium i ulike blandingsteknikker. Redskaper som jeg ofte bruker er pensel, svamp, silkepapir, malekniv mm.


Pasteller Pastellkritt tegninger lages på grovt kvalitetspapir med panpasteller, kritt og blyanter i god kvalitet. (Disse maleriene må innrammes bak glass)


Jeg gjør også oppmerksom på at det kan være fargeforskjeller, fra det du ser på skjermen til den enkelte vare. Oppløsningen på din pc og mitt kamera kan gjøre forandringer av fargene. Jeg gjør alltid mitt beste for å vise fargene så riktige som mulig.


Malerier med verdi over kr. 2000,- er inkl. 5% kusntavgift, ev. frakt kommer i tillegg.


Maleriene mine er nå spredt rundt omkring i hele Norge og deler av skandinavia, noe jeg setter stor pris på

Bor du utenfor norge så ta også gjerne kontakt, så fikser vi det manuelt med frakter og slikt.

Takk for at du tar deg tid til å besøke siden min - håper du finner noe du liker.Forsendelser/Levering/Betaling

Innpakking

Når maleriet skal sendes er det forsvarlig innpakket i bobleplast, papp og med gråpapir rundt som er merket med forsiktiglapper på, slik at maleriet ikke skal skades i forsendelser. Sjekk alltid at pakningen ikke er skadet ved mottagelse.


Forsendelser - Frakt - Alltid rask levering

Frakt beregnes i kassa. Alle forsendelser av maleriene går som Norgespakke med sporing og forsikring. For store malerier kommer det et volumtillegg ekstra på frakten.
Forsendelser av smykker sendes som brevpost/pakkepost etter postens takster. 

Forsendelser av digitale produkter sendes til oppgitt epost, og har derfor ingen frakt, rett etter kjøp.


Hente selv?

Om du ønsker å hente maleriet selv, og unngå frakten kan du det - og da får du samtidig se maleriet live. Det samme gjelder også smykker.


Det du må gjøre da er å sende meg ei melding til epost for å avtale:
webshop@beasgalleri.no

eller benytt kontaktskjema du finner over i toppmenyen, for å avtale tidspunkt.


Betaling:
I nettbutikken kan du velge mellom å betale med kort eller paypal. Ønsker du hente varer her kan betaling også skje med vipps.
Ved kjøp, vil du motta en ordrebekreftelse herifra til din epost.